parapent

El parapent es la forma més simple de vol

 Els parapents biplaçes ens permeten viure l’essència del vol lliure guiats per un monitor. Podem volar de manera comoda, segura i divertida sense cap experiència previa.

tandem paragliding

Et portem als nuvols

BAPTISME BIPLAÇA

Una activitat apta per a tots els publics que ens portara fent un paseig per la vall d’uns 30 minuts. La més breu i tranquila, ideal per descobrir la sensacio del vol lliure, si ho vols farem alguna tombarella per divertir-nos tots dos, pero es un vol essencialment de relax. Si el que vols son emocions fortes mira’t el nostre vol Acro!! Si vols volar mes estona i arribar mes lluny tenim l’especial Xcountry

DESCOBREIX EL PARAPENT

Un vol de descoberta de les sensacions del parapent ens portara pels aires i podrem viure una experiència unica.

parapent acro!

Si el que busques son emocions fortes el parapent ens permet fer maniobres acrobàtiques de fins a 6g’s i velocitats de mes de 100 km/h, per descarregar tota l’adrenalina en un vol d’uns 40 minuts on guanyarem la maxima alçada per trencar els limits del vol lliure, inclós amb aquesta activitat rebrás un  video per reviure i compartir el moment.

FANATICS DE L’ADRENALINA

Si ets com nosaltres i el que vols son emocions i vius al limit com si fós l’ultim minut, aixo es el que estas buscant. Portarem la fisica del vol fins al final fent totes les maniobres posibles!

parapent XCOUNTRY

L’essencia del vol lliure, volar mes alt, volar mes lluny.  La modalitat cross country es la que t’acostará més al món del parapent, es tracta de fer la major distància posible aprofitant els corrents termics,volarem prop d’una hora gaudint les vistes i entenent millor com aprofitem l’aire per volar com els ocells. Inclós amb aquesta activitat rebras un video per rememorar i compartir el teu viatge com un ocell.

VIATJAR VOLANT

Farem un vol de distancia, d’una durada aproximada d’1h en la que recorrerem la major distancia posible

Vina amb nosaltres a visitar el cel