El parapent es la forma més simple de vol,

 els parapents biplaçes ens permeten viure l’essència del vol lliure guiats per un monitor.
Podem volar de manera comoda, segura y divertida sense cap experiéncia previa.

BAPTISME BIPLAÇA

Una activitat apta per a tots els publics que ens portara fent un paseig per la vall d’uns 30 minuts. La més breu i tranquila, ideal per descobrir la sensacio del vol lliure, si ho vols farem alguna tombarella per divertir-nos tots dos, pero es un vol essencialment de relax. Si el que vols son emocions fortes mira’t el nostre vol Acro!! Si vols volar mes estona i arribar mes lluny tenim l’especial Xcountry

 +10€

foto i video

TACRO

Si el que busques son emocions fortes el parapent ens permet fer maniobres acrobàtiques de fins a 6g’s i velocitats de mes de 100 km/h, per descarregar tota l’adrenalina en un vol d’uns 40 minuts on guanyarem la maxima alçada per trencar els limits del vol lliure, inclós amb aquesta activitat rebrás un  video editat per reviure i compartir el moment.

Inc.

 

Xcountry

l’essencia del vol lliure, volar mes alt, volar mes lluny.  La modalitat cross country es la que t’acostará més al món del parapent, es tracta de fer la major distància posible aprofitant els corrents termics,volarem prop d’una hora gaudint les vistes i entenent millor com aprofitem l’aire per volar com els ocells. Inclós amb aquesta activitat rebras un video per rememorar i compartir el teu viatge com un ocell.

Inc.