parapent

El parapent ès la forma més simple de vol

 Els parapents biplaça ens permeten viure l’essència del vol lliure guiats per un monitor. Podem volar de manera comoda, segura i divertida sense cap experiència previa.

parapent biplaça

Et portem als nuvols

descens en parapent

L’experiencia més breu i tranquila, farem un envol i planejarem fins l’aterratge en un vol de baixada d’uns 10 minuts, ideal per descobrir la sensacio del vol.  És un vol essencialment de relax.
Si el que vols son emocions fortes, mira’t el nostre vol Acro! Si vols volar més estona i arribar més lluny, tenim l’especial Xcountry

DESCOBREIX EL PARAPENT

Baixa volant en parapent descobrint les sensacions del vol lliure.

BAPTISME BIPLAÇA

Una activitat apta per a tots els publics que ens portara fent un paseig per la vall d’uns 20 minuts. La experiencia més breu i tranquila, ideal per descobrir la sensacio del vol lliure. Si ho vols farem alguna tombarella per divertir-nos tots dos, pero ès un vol essencialment de relax.
Si el que vols son emocions fortes, mira’t el nostre vol Acro! Si vols volar més estona i arribar més lluny, tenim l’especial Xcountry

DESCOBREIX EL PARAPENT

Un vol de descoberta de les sensacions del parapent ens portara pels aires i podrem viure una experiència unica.

parapent acro!

Si el que busques son emocions fortes el parapent ens permet fer maniobres acrobàtiques de fins a 6g’s i velocitats de mes de 100 km/h, per descarregar tota l’adrenalina en un vol d’uns 30 minuts on guanyarem la maxima alçada per trencar els limits del vol lliure.
Inclós amb aquesta activitat rebrás un  video per reviure i compartir el moment.

FANATICS DE L’ADRENALINA

Si ets com nosaltres i el que vols son emocions i vius al limit com si fós l’ultim minut, aixo es el que estas buscant. Portarem la fisica del vol fins al final fent totes les maniobres posibles!

parapent XCOUNTRY

L’essencia del vol lliure, volar més alt, volar més lluny.  La modalitat “cross country” ès la que t’acostará més al món del viatge en parapent, es tracta de fer la major distància posible aprofitant els corrents termics. Volarem prop d’una hora, gaudint les vistes i entenent millor com aprofitem l’aire per volar com els ocells.
Inclós amb aquesta activitat rebras un video per rememorar i compartir el teu viatge.

VIATJAR VOLANT

Farem un vol de distancia, d’una durada aproximada d’1h en la que recorrerem la major distancia posible

Vina amb nosaltres a visitar el cel