curs parapent

UN CURS ÉS LA MANERA MéS FÀCIL, RàPIDA I SEGURA D’APRENDRE A VOLAR EN PARAPENT.

apren a
volar en parapent

 curs parapent inicació

Els primers vols. Farem una introducció al mon del parapent desde la base, combinant classes practiques i conceptes teorics sobre el camp, aprenent mentre descobrim el vol lliure.
De 4 a 6 dies,
7 vols de descens en parapent monoplaça guiats per monitor i vols en parapent biplaça didactic.

500,00

curs parapent PROGRESSIÓ

Durant aquet curs ampliarem els coneixements del vol en parapent, farem vols de durada en vessant i termica suau, farem classes practiques i conceptes teorics sobre el camp, aprenent i corregint errors i solucionar problemes.
De 4 a 6 dies,
10 vols de vessant guiats per monitor amb material propi o d’escola. (es molt recomanable tenir material propi al finalitzar aquet curs per assolir els coneixements).
1 vol en parapent biplaça didactic.

400,00

curs parapent PERFECCIONAMENT

El ultims passos per convertirnos en pilots autonoms de parapent, aprendrem el vol termic, resoldre incidencies, maniobres acrobatiques basiques de seguretat, interpretació de la meteorologia en solitari, introduccio a la competició de parapent.
De 6 a 10 dies, 10 vols termics guiats per monitor.
Recomanem fer el curs amb equip propi.

400,00

curs parapent INTENSIU

Es un curs destinat als pilots amb més compromis i ganes de volar. No esta limitat en el temps pero arribarás rapid i amb el maxim nivell a convertirte en pilot.
D’1 a 6 messos.
10 vols amb equip de l’escola guiats per monitor.
3 vols en parapent biplaça didactic.
Resta del curs amb equip propi.

1.000,00

INFO CURSOS

La formació té lloc principalment a la zona de vol  de Berga, tot i que durant el desenvolupament dels cursos avançats visitem altres zones de vol per adquirir experiencia.
Cal vehicle propi i una continuïtat en el seguiment dels cursos. 
Consulta qualsevol dubte sobre el contingut dels cursos o les dates, estarem encantats de resoldrelas. 

CALENDARI CURSOS

1 MARÇ - CURS PARAPENT INICIACIÓ

El març es molt bona data per aprendre a volar amb seguretat, les condicions climatiques son molt suaus i el clima es perfecte per la practica esportiva

1 ABRIL - CURS PARAPENT INICIACIÓ

L’abril es molt bona data per aprendre a volar amb seguretat, les condicions climatiques son molt suaus i el clima es perfecte per la practica esportiva

1 juliol - CURS PARAPENT INICIACIÓ

A l’estiu sens presenta una epoca perfecta per inciar un curs amb parapent, els dies llargs i les condicions de vol, ens permeten aprendre rapid i amb seguretat.

1 agosT - CURS PARAPENT INICIACIÓ

A l’estiu sens presenta una epoca perfecta per inciar un curs amb parapent, els dies llargs i les condicions de vol, ens permeten aprendre rapid i amb seguretat.