paragliding course

UN CURS ES LA MANERA MES FACIL RAPIDA I SEGURA D’APRENDRE A VOLAR EN PARAPENT.

apren a
volar en parapent

curs parapent inicació

Els primers vols, farem una introducció progresiva al mon del parapent desde la base, combinant classes practiques i conceptes teorics sobre el camp, aprenent mentre descobrim el vol lliure.
De 4 a 6 dies, 5 vols de descens guiats per monitor i 2 vols en parapent biplaça didactic.  

500,00

curs parapent PROGRESSIÓ

Durant aquet curs ampliarem els coneixements del vol en parapent, farem vols de durada en vessant i termica suau, farem classes practiques i conceptes teorics sobre el camp, aprenent i corregint errors i solucionar problemes.
De 4 a 6 dies,
6 vols de vessant guiats per monitor amb material propi o d’escola. (es molt recomanable tenir material propi al finalitzar aquet curs per assolir els coneixements).
2 vols en parapent biplaça didactic.  

curs parapent PERFECCIONAMENT

El ultims passos per convertirnos en pilots autonoms de parapent, aprendrem el vol termic, resoldre incidencies, maniobres acrobatiques basiques de seguretat, interpretació de la meteorologia en solitari, introduccio a la competició de parapent.
De 6 a 10 dies, 6 vols termics guiats per monitor.
Recomanem fer el curs amb equip propi.
2 vols en parapent biplaça didactic.  

curs parapent INTENSIU

Es un curs destinat als pilots amb més compromis i ganes de volar. No esta limitat en el temps pero arribarás rapid i amb el maxim nivell a convertirte en pilot.
D’1 a 6 messos.
10 vols amb equip de l’escola guiats per monitor.
6vols en parapent biplaça didactic.
Resta del curs amb equip propi.

INFO CURSOS

Per la realització dels cursos fem servir principalment les zones de Berga i Igualada, durant el desenvolupament dels cursos avançats visitem altres zones de vol per adquirir experiencia. Cal vehicle propi i una continuïtat en el seguiment dels cursos.  Consulta cualsevol dubte sobre el contingut dels cursos o les dates estem encantats de resoldrels pel whatsapp o tlf. 

CALENDARI CURSOS