campions d'espanya 2023

Parapent biplaça

Guanyadors del campionat d’espanya parapent biplaça

campionat d’espanya
parapent biplaça

campionat d’espanya

L’escola Bcnparapent guanya el campionat d’Espanya de parapent biplaça 2023 a Arangoiti.

Pau y Soraya campions del campionat d’espanya de parapent biplaça
Es el primer campionat d’Espanya que participem i estem molt contents amb el resultat dels nostres entrenaments.
Va ser molt gratificant competir en format biplaça, la nostra eina de treball i poder mesurar les nostres capacitats amb la resta de pilots profesionals d’arreu d’Espanya que van asistir.

 

Cronica

1 prova – Loarre

-La primera manega comença amb una meteo dificil, nuvols baixos i cel cobert, que es va obrint a mesura que avançem cap al gol. 
Ens posicionem al capdavant juntament amb un altra biplaça, el Lorenzo i no deixem el cap de cursa en cap moment, molt emocionant entre els 2 pilots disputant la primera prova.

2 prova – Zenzano

Segona prova comença amb bona meteo i amb previssió de fort vent al final de la prova.
Començem mal posicionats pero anem guanyant posicions, durant la prova la majoria de participants puntxen, només arrivant 3 a gol, arrivem els primers.

3 prova – Zenzano

El tercer dia i definitiu millora la previssió i es converteix en una cursa emocionant, començem ben posicionats i tot es decideix en un ultim tram pel plà volant vent en cua on tenim un punt baix pero salvem la prova i entrem entre els primers a gol.

INFO CURSOS

Per la realització dels cursos fem servir principalment les zones de Berga i Igualada, durant el desenvolupament dels cursos avançats visitem altres zones de vol per adquirir experiencia. Cal vehicle propi i una continuïtat en el seguiment dels cursos.  Consulta cualsevol dubte sobre el contingut dels cursos o les dates estem encantats de resoldrels pel whatsapp o tlf. 

 

 

CALENDARI CURSOS