Una pausa en el temps

Aixi podriem definir un viatge de mes de 6 messos que recordo com una de les millors experiències de la meva vida.

Amb un tempo totalment diferent, la fussio entre mar, muntanya, diversió i feina surt natural i continua. mai tens la sensació de estar sense fer res. llevarnos pel mati a una platja, banyarnos, pujar la muntanya i estar volant tota la tarda per despres anar a dormir a algun penyasegat solitari on mirar l’ocea i el cel o potser anar de festa fins que surti el sol.

GUIA DE VIATGE

La millor opcio per viure intensament una llarga estancia tenerife es anar amb el nostre vehicle (furgo o autocaravana) en ferry, amb companyies com ACCIONA TRASNMEDITERRANEA desde CADIZ o NAVIERA ARMAS desde Huelva per entre 300 y 500€ (depen del tamany del vehicle) que a més ens permet viatjar amb els nostres gossos (a una part de la bodega adaptada amb gavies on podrem treurels a passejar a una coberta especial dins d’uns horaris). Un trajecte de 3 dies al mar que si be pot supossar una aventura no es apte per claustrofovics, el wifi no sempre funciona i no es pot fer us de xarxa GSM (posa el mode avio si no vols rebre la factura de la teva vida) aixi que recomanem dur coses per distreurens com llibres o pelicules.
Inclou els apats i ens deixa al port de St.Cruz de Tenerife llestos per començar la nostra aventura.

ARIBADA A TENERIFE

Nomes baixar del ferry es parada obligada anar a la platja de Las Teresitas.
Amb un parquing llegant, es tranquila i de sorra del sahara (potser es l’unica platja de tenerife amb sorra no volcanica).
te 2 zones de vol que detallarem a la seccio Vol.

Es un lloc perfecte des d’on descubrir tot el Nord de l’illa i permet anar en bus a St.Cruz si no volem anar en cotxe a la ciutat, (es pot anar caminant però trigarem 1h).

Entre St.Cruz i Las Teresitas pasarem un parell de bentzineres on ficar aigua i carburant. Al poble San Andres (al costat de la platja) tenim super i restaurants.

Desde les teresitas podem anar a Taganana i Benijo, a la costa NW de L’illa, una travessa i lloc espectacular.
A Taganana tenim uns dels vols més espectaculars de l’illa, i la Selva Laurisilva, una vegetació que nomes es trova a aquesta part de l’illa.

IMPRESCINDIBLE VISITAR TAGANANA

EL VOL

ADEJE

Tenerife es una illa volcanica en mig de l’ocea atlantic prop d’africa, ( la mes alta d’espanya ) el Teide domina els vents oceanics deixant al seu enorme sotavent sud una zona pel vol termic, si aixi com sona, la zona de vol termic de tenerife es al sotavent d’una muntanya. El punt mes conegut d’aquest vol es a Adeje que te un envol de gespa artificial ampli.

La gent normalment queda al bar-restaurante San Sebastián, que te wifi i un menu de “pollo desmenuchado” amb beguda molt economic, esta dins una bentzinera BP on podem carregar aigua a la furgo i obviament bentzina. te un super al costat i un restaurant WOK que tambe recomanem.
L’aterratge es just d’arrera l’edifici a un descampat o be a la platja si tenim com tornar o ganes de caminar (fa pujada)

si be l’aplicació oficial de transport public es TITSA (es pot pagar amb el movil)
no te un bon mapa d’ubicacions de les parades, nomes els noms i codi postal.

Pels vols de distancia anirem bastant perduts, per aquestes situacios recomano fer servir
GUAGUA APP (es com es diuen els bussos alla) que inclou un mapa amb les localitzacios de les parades.